Елитбет е убеден, че Ман Сити ще триумфира със Суперкупата на УЕФА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" обаче се изправят срещу коварни тим на Севиля

Тази вечер предстои да се изиграе един от най-вълнуващите двубои на клубно ниво за сезона – финалът за Сиперкупата на УЕФА. В него сили ще премерят победителят в Шампионска лига – Манчестър Сити и шампиона в Лига Европа – Севиля. Арена на двубоя, който ще започне в 22:00 часа ще бъде красивия стадион Караискаис в Гърция.

Манчестър Сити загубиха другия финал за Суперкупа , за който се класираха. Там те отстъпиха на Арсенал след изпълнение на дузпи. След това обаче “гражданите” се върнаха на правия път след успех над Бърнли и сега са готови са мотивирани да спечелят първия си трофей от сезона. Те обаче няма да могат да разчитат на своя капитан Кевин Де Бройне, който се контузи тежко.

Хосе Луис Мендилибар и компания осъзнават, че имат по-малки шансове за успех. Те обаче са мотивирани да покажат на цяла Европа, че не могат да бъдат подценяване дори когато играят срещу носителя на требъла от миналия сезон. Вчера наставникът на севилци заяви, че неговия отбор ще се опита да играе красив футбол въпреки класата на съперника.

Новият букемйър в България – Елитбет смята, че Манчестър Сити няма да има проблеми да вдигне трофея. Коефициентът за успех на “гражданите” е 1.41 а този за победа на Севиля е 7.38. Коефициентът за равенство пък е 5.12.