Уест Хям продължава да работи по привличането на заместник на Райс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Денис Закария попадна в радара на "чуковете"

Ръководството на Уест Хям продължава усилената си работа по намирането на заместник на напускащия в посока Арсенал Деклан Райс. “Чуковете” ще вземат над 100 милиона евро за трансфера на звездата си, които смятат да инвестират в полузащинтика на Ювентус Денис Закария.

Закария бе смятан за един от най-обещаващите таланти докато играеше за Борусия Мьонхенгладбах. Това му издейства трансфер в Ювентус, който обаче се оказа несполучлив. За него “бианконерите” платиха малко над 10 милиона евро. Само след една година обаче те решиха, че вече не се нуждаят от него и го изпратиха под наем в Челси.

Швейцарецът обаче не успя да се наложи и на “Стамфорд Бридж” през миналия сезон и “сините от Лондон” взеха решението да го върнат на Ювентус. Той изигра само 11 мача със синята фланелка, които обаче изглежда са били достатъчни на ръководството да направят оценка на неговите качества.

Дейвид Мойс и неговите помощници обаче не споделят тези възгледи. Те смятат, че Закария може да замести Райс и смятат да му дадат още един шанс да се докаже във Висшата лига и да затвори устите на критиците си.