UFC преминава към действие – мести битки на мистериозния остров (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Най-авторитетната организация в света на смесените бойни изкуства UFC преминава към следващата фаза от грандиозния си план да организира поредица от силни файткарти на мистериозния боен остров Яс в Абу Даби. На него ще станем свидетели на 4 ивента в рамките само на две седмици, което е почти прецедент в историта на организацията по отношение на график на провеждане на мачовете. Любопитното е, че в готвените галавечери участие ще вземат едни от най-големите и атрактивни звезди, които се бият под шапката на компанията.

Първото голямо събитие ще бъде UFC 251, което щe се проведе на 11-ти юли, а в основната схема на двубоите са включени три боя за шампионски титли.

Изключително любопитен се очертава сблъсъкът между Камару Осман и набиращия инерция Гилбърт “Дуриньо” Бърнс, който съвсем наскоро победи доминантно Тайрън Уудли и впечатли президентът на организацията. Дни по-късно стана ясно, че Дейна Уайт е готов да даде възможност на бразилеца да се бие за титлата срещу Осман, а кариеоката прие новината с отворени обяти заявявайки, че чака това предизвикателство и е готов за него.

Други популярни имена, които ще видим на острова са Александър Волкановски, Макс Хоуоуей, Петр Ян, Жозе Алдо, Робърт Уитакър и Дарън Тил. Организацията инвестира солиден финансов ресурс в бойния остров, а наскоро пусна поредно видео, с което да привлече интереса на феновете на смесените бойни изкуства по света. Ето и промото: