Ултрасите на Интер казаха последната си дума за Лукаку
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Всичко между белгиецът и Интер приключи

Върлите фенове на Интер излязоха с официална позиция, в която подкрепиха ръководството по случая с Ромелу Лукаку. Всички в Милано са сърдити на белгиеца, който твърдеше, че желае единствено да се завърне в Интер и не мисли за друг клуб, но впоследствие се появи информация, че той е преговарял с един от най-големите конкуренти на “нерадзурите” Ювентус. Тази постъпка на Лукаку няма да му бъде простена и той вече не е добре дошъл на “Джузепе Меаца”.

“Никога няма да се видим повече Лукаку. Ти предаде всички ни. Ние винаги те защитавахме в трудни моменти, а ти ни заби нож.  Ти се продаде на онзи, който плати най-много след като целуна нашата емблема. Ти не си истински мъж”, написаха от най-голямата фен фракция на Интер – Курва Суд.

Феновете на Интер веднъж простиха на Лукаку, след като той смени Интер с Челси, макар че и тогава привържениците на “нерадзурите” бяха доста крайни в изказванията си по адрес на Лукаку. Тяхното недоволство обаче е разбираемо, тъй като Интер подаде ръка на Лукаку, когато той се намираше в най-тежкото си положение, извади го от тази дупка и го превърна отново в топ нападател, а белгиеца напусна клуба през лятото. Последва нов слаб период за него във Висшата лига, след което той отново се върна в Интер, които пак повярваха в Лукаку и му помогнаха да се изправи. Белгиецът обаче и този път не показа солидарност към феновете и клуба и започна преговори с Ювентус.

Тази постъпка сложи край на шансовете на Лукаку някога да се завърне в Интер.