Унгария е фаворит според букмейкърите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Букмейкърите не се отнасят с особено доверие към българския национален отбор, имайки предвид, че Лъвовете записаха една-единствена победа в 13-те мача, които изиграха през последните две години.

Българския букмейкър Bet365 оценява шансовете за победа на нашите с коефициент 3.75, докато ставката за победа на унгарците е 2.20. Равенството, което според доста експерти е твърде вероятно като изход след 90 минути игра, се оценява с 3.30.

Регламентът предвижда при равенство в редовното време да се изиграят две продължения по 15 минути и евентуално изпълнение на дузпи.

Букмейкърът предлага коефициент 2.20 за продължаването на България към финалния плейоф, докато ставката за краен победител Унгария, независимо от начина, по който е постигнат успеха, е 1.61. Въпреки, че коефициентите са добри, можете да се възползвате и от допълнителни облаги от Bet365 оферти и бонуси.

Efbet залози също дава предимство на унгарците. Тяхна победа на “Васил Левски” след 90 минути игра се оценява с коефициент 2.45, докато ставката за успех на нашите е 3.30. Предложението за равенство е 3.25.

Чрез използването на специалния Efbet бонус ще може да правите любопитни залози за брой на наказателните картони по време на срещата. Например коефициентът за по-малко от 4.5 картона е 2.15, а ставката за повече от 4.5 картона е 1.60.