Уверена Аржентина ще се справи с Австралия според Palms Bet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гаучосите" са тотални фаворити за победата, двубоят ще бъде под номер 1000 за Меси в професионалния футбол

Днес започват 1/8-финалите на Световното първенство 2022 като във втория мач един срещу друг излизат Аржентина и Австралия. След две поредни победи на Мондиала, аржентинците излизат уверени в този сблъсък и ще преследват място на 1/4-финалите. Австралия също е в добра форма, след като срази Тунис и Дания и намери място сред най-добрите 16 в Катар. Според букмейкъра Palms bet обаче тимът на Аржентина ще спечели сравнително лесно срещата, тъй като коефициентът за краен изход 1 е 1.26. Победа на Австралия в сблъсъка пък е оценена на 16.22, така че “кенгуратата” са сериозни аутсайдери.

Аржентина направи страхотно измъкване на Световното първенство, след като загуби първия си мач от Саудитска Арабия. Лео Меси и компания се върнаха в играта след триумф над Мексико с 2:0, като звездата на тима имаше принос с гол и асистенция за успеха. В последния мач срещу Полша, Меси можеше да бъде грешник, след като пропусна дузпа през първата част. Аржентина обаче имаше пълна доминация в продължение на 90 минути срещу поляците и стигна до успех с 2:0, като Алексис Мак Алистър и Хулиан Алварес донесоха успеха. Предстоящият двубой ще бъде специален за Лео Меси – той е под номер 1000 за него в професионалния футбол. Той е натрупал тези двубои с екипите на Аржентина, ПСЖ и най-вече Барселона.

Австралия започна участието си в Катар с тежка загуба с 1:4 от световния шампион Франция. Възпитаниците на Греъм Арнолд бързо бяха отписани от битката за място в топ 2 в групата, но те дадоха заявка след успех с 1:0 над Тунис. В последния кръг Австралия шокира Дания, побеждавайки ги с 1:0 с попадение на Матю Леки. Така Австралия е един от изненадващите 1/8-финалисти на Световното първенство 2022. Може ли австралийският тим да поднесе изненада и да шокира залагащите в Palms bet с триумф над Аржентина ще разберем в събота вечер.