В Аржентина: Инвестицията на Берое в Годой ще се отплати много бързо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят Сантиаго Годой се очаква да бъде "кошмар" за защитниците в Първа лига

В Аржентина обръщат сериозно внимание на трансфера на Сантиаго Леандро Годой в Берое. Както е известно, трансферът на нападателя на Расинг Клуб в Берое е на стойност 1 100 000 долара. 22-годишният футболист ще подсили атаката на заралии, след като документално бъде оправен.

Берое е сключил договор с Годой до лятото на 2025 година. Клубът от Стара Загора скоро трябва официално да представи нападателя, като миналата седмица пусна видео с него и обяви “Вашият кошмар идва”, предупреждавайки отборите от efbet Лига.

В Аржентина пишат, че Берое е направил много сериозен трансферен удар с трансфера на Сантиаго Годой.

Журналистът Нико Регаладо съобщава, че „Берое много евтино е взел един от най-обещаващите аржентински нападатели“. Той е убеден, че инвестицията на заралии ще му се отплати и то съвсем скоро.

Авторитетното издание „Clarin“ излиза с информация в Twitter, че Берое е само следващата крачка в кариерата на Годой и той ще направи сериозен пробив на Стария континент.

„Клубът направи много разумна инвестиция с привличането на Годой. Инвестиция, която няма да е далече времето и ще се отплати с много добра игра, голове и по-сериозен изходящ трансфер.“