В Аржентина вярват, че Меси ще играе на Мондиал 2026
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Да, мога да си представя Меси да играе на Мондиал 2026. Това е напълно възможно. Лео може да играе на позицията, на която иска. Всичко зависи от него, но няма съмнение, че мечтая да го видя на още едно Световно първенство”

Президентът на футболната федерация на световните шампиони от Аржентина – Клаудио Тапия сподели, че е оптимистично настроен относно едно евентуално последно участие на Лионел Меси на Световните футболни финали през 2026 година, които ще се изиграят в трите северноамерикански държави – САЩ, Канада и Мексико.

“Да, мога да си представя Меси да играе на Мондиал 2026. Това е напълно възможно. Лео може да играе на позицията, на която иска. Всичко зависи от него, но няма съмнение, че мечтая да го видя на още едно Световно първенство”, заяви напълно сериозно Тапия.

Меси е участвал на световни финала 5 пъти, като през миналата година изпълни най-голямата си цел и изведе Аржентина до титлата. По пътя към трофея Лео вкара 7 гола и направи 3 асистенции. Той беше избран и за най-добър футболист на турнира.