В Ботев вземат заплати, отново се говори за продажба на Неделев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Играчите на Ботев (Пловдив) ще получат заплати в началото на следващата седмица, като има голяма вероятност на футболистите да бъдат изплатени по две възнаграждения.

Напрежението в съблекалнята на Канарчетата се покачва с всеки изминал ден, а след загубата в Монтана старши треньорът Ферарио Спасов обяви, че обмисля да подаде оставка.

Играчите и треньорският щаб са с две заплати назад, като вече мина падежа за августовските възнаграждения.

Не е тайна, че от седмици в Ботев цари смущаващ управленски хаос след оттгелянето на Георги Самуилов, а усилията на на прокуриста Асен Караславов се оказват повече от недосатъчни. На този етап няма яснота относно това кой ще поеме издръжката на клуба.

Случващото се в лагера на Ботев било особено неприемливо за някои от новите попълнения, които бяха привлечени с уверения за финансова стабилност и гонене на високи цели.

В Ботев се надяват, че с получаването на заплатите поне малко ще се намали напрежението в съблекалнята дни преди възловия мач с набралия скорост Левски.

В същото време запознати твърдят, че звездата на тима Тодор Неделев е дал съгласието си да премине в турския Трабзонспор. Повече яснота обаче ще има в първите дни на новата седмица.

След шестия кръг Канарчетата заемат незавидното 11-о място със скромния актив от пет точки. Отборът е в серия от пет поредни мача без победа, като в тях стигна само до две равенства на собствен терен.