В Брайтън цари еуфория преди двубоите от евротурнирите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме всички шансове да излезем от групите и да продължим напред", уверен е Люис Дънк.

В отбора на Брайтън вече са нетърпеливи да започнат приключението си в груповата фаза на втората по сила европейска клубна надпревара Лига Европа.

“Чайките” ще се борят за своето място напред в турнира в компанията на Аякс, Олимпик Марсилия и АЕК, а капитанът Люис Дънк сподели очакванията си за представянето на отбора.

“Гледахме жребия с моите съотборници и определено вълнението сред нас се усещаше. Факт е, че групата ни не е лесна, но не мисля, че трябва да се страхуваме от някого. Ще играем срещу добри отбори, което е идеален шанс за нас да тестваме възможностите си и да видим докъде сме стигнали в развитието си”, каза Дънк.

“Във Висшата лига ясно показваме, че всеки трябва да се съобразява с нас и считам, че разполагаме с потенциала да се представим добре и в Европа. Имаме всички шансове да излезем от групите и да продължим напред, а това ще бъде и нашата главна цел в Лига Европа. Вярвам, че можем да поднесем изненади и ще търсим максимално добро представяне в европейските турнири”, добави той.