В ЦСКА нямат намерение да спират със селекцията
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Последните имена, които се спрягат за преминаване на "Армията", са на Данило Асприля и Никола Илиев.

От ръководството на българския вицешампион ЦСКА възнамеряват да подсилят отбора с още нови попълнения преди старта на сезона в efbet Лига.

Понастоящем “армейците” водят заключителни преговори с Бейтар Йерусалим относно опитния флангови нападател Данило Асприля, но междувременно от клуба работят и по други трансфери, сред които е и този на българския национал Никола Илиев, твърди “Тема Спорт”.

“Червените” са отправили запитване към Интер за възможността да вземат 19-годишния нападател под наем и чакат отговор от италианския гранд.

До този момент ЦСКА си осигури услугите на стража Марин Орлинов, който ще е трета опция под рамката на вратата, а също така и на левия краен бранител Сейни Санянг от Гамбия, защитника Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада и Матиас Фаетон.

От Борисовата градина ще осъществят и изходящи сделки до края на летния трансферен прозорец.

Сериозен интерес има към голмайстора от миналата кампания Дюкенс Назон, а Лазар Туфегджич и Бисмарк Чарлс може да бъдат преотстъпени.

Ситуацията около полузащитника Амос Юга пък следят тимове от Саудитска Арабия и не е изключено той да бъде продаден също.