В Етър вярват, че могат да вземат точки от Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Напълно резонно е да вземем точки срещу Славия. Излизаме и играем здраво, ще играем като равен с равен. Не би трябвало да има някакви скрупули или притеснения и да даваме какъвто и да е респект към противника“, сподели Емануел Луканов.

Етър се завръща в елита на България в мач срещу Славия от първи кръг на първенството. „Болярите“ са амбицирани за първи точки в юбилейната за тях година и по тяхни думи са напълно готови за битката на стадион “Ивайло”. Срещата е утре от 20:45 ч.

Наставникът им Емануел Луканов направи своя анализ на подготвителния период и коментира какво очаква за противоборството с “белите”.

„Подготовката до момента премина много добре, като за мен основният критерий е броят контузени. Ние нямаме нито един контузен футболист. Наказан е само Денислав Ангелов, всички останали играчи са на линия“, коментира Луканов за проблемите в състава му.

Луканов призова феновете за подкрепа: „Ще бъде интересен мач срещу Славия, с добър ментален интензитет. Първи мач от две години за Етър в елита след две години пауза. Вечерен е, дано привлече повече публика на стадион „Ивайло“, защото очакваме горещата подкрепа от нашите фенове. Дано има ентусиазъм и той се задържи и в следващите мачове. Надявам се и отборът ни да се представи подобаващо!“.

„Напълно резонно е да вземем точки срещу Славия. Излизаме и играем здраво, ще играем като равен с равен. Не би трябвало да има някакви скрупули или притеснения и да даваме какъвто и да е респект към противника“, допълни той в завършек.