В Херта вярват, че ще запазят своето място в Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Херта ще излезе срещу Вердер пред пълните трибуни на "Олимпиящадион" в Берлин

Пал Дардай ще стартира третия си период като наставник на Херта (Берлин) пред пълни трибуни в събота срещу Вердер Бремен. Столичани заемат последната позиция в таблицата в Първа Бундеслига на 5 пункта от спасителната линия, но там надеждите са, че ще се завърнат към победите.

Очакванията на привържениците са свързани с името на популярния бивш футболист на берлинчани. Дардай може да спаси клуба от изпадане, както в предишните си два престоя. Всичките 74 667 билета на “Олимпиящадион” в Берлин са били разпродадени, включително и 15 000 от феновете на Вердер, където играе българският национал Илия Груев.

“Уважавайте това, което представи отбора през тази година. Привържениците подкрепяха тима винаги с търпение и без освирквания. Това е наистина добре. Но трябва да се постараем, не можем да сме доволни. Имате нужда от агресия и тогава вярвам, че няма да има освирквания на този стадион”, заяви Дардай пред медиите, цитиран от ДПА.

Херта остана на последно място след поражението с 2:5 срещу Шалке 04, който също е сред застрашените от това да прекарат следващата кампания извън елита на Германия.

“Хората тук не говорят за Шампионска лига. Те искат да видят отбор, който се бори. Това, което вече мога да кажа, е – всички тук вярват. Всеки има правилната нагласа”, каза още бившият футболист на Херта.