В Испания: Байерн подготвя мега оферта за Педри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Байерн Мюнхен ще се опита да привлече халфа на Барселона в сделка на стойност 100-120 милиона евро следващото лято

Испанската медия Fichajes излиза с твърденията, че халфът на Барселона Педри е обект на интерес от Байерн Мюнхен. Шампионите на Бундеслигата искат да подсилят халфовата си линия през летния трансферен прозорец на 2024 г. Баварците са готови да отделят между 100 и 120 милиона евро, за да привлекат младата звезда на Барселона.

Педри направи големи успехи, откакто се присъедини към Барселона от Лас Палмас преди три години. 20-годишният футболист прекара юношеските си години в три клуба, преди да завърши младежката академията на Лас Палмас. И прогресът на младежа в екипа от Гран Канария хвана окото на Барселона и каталунците го привлякоха.

Педри е мног важна фигура за Барселона, като клубът изгражда дългосрочен отбор около него. Младият полузащитник се е появил над 100 пъти досега за Барселона, записвайки 17 гола и осем асистенции. Но Барса може да се притеснява за бъдещето на Педри, тъй като германският колос Байерн Мюнхен желае да го привлече.

Шампионите на Бундеслигата искаха да подсилят халфовата си единица с множество играчи през миналото лято. Конрад Лаймер пристигна от РБ Лайпциг със свободен трансфер, но Байерн Мюнхен не успя да привлече друг играч. Те бяха близо до Жоао Палиня в последните часове на трансферния прозорец, преди сделката да се провали.

Палиня остава цел на Байерн, но сега баварският гранд слага Педри в списъка си с приоритети. Байерн е готов да предложи между 100 и 120 милиона евро, за да се подсили със звездата на Барселона.