google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двама от бранителите са под въпрос заради контузии, друг е наказан

Бранителят Валентин Антов може да запише първите си минути с екипа на Болоня в предстоящия в събота домакински мач срещу Лацио от 24-ия кръг на Серия А, съобщава Tuttobolognaweb.

Изданието прогнозира, че българският защитник може да се появи в игра, тъй като двама от дефанзивното звено – нидерландецът Мичел Дайкс и японецът Такехиро Томиясу, са с контузии и по всяка вероятност ще пропуснат двубоя.

Поради наказaние дуелът с римляните ще пропусне друг бранител – шотландецът Аарън Хикий, като на негово място старши треньорът на Болоня Синиша Михайлович най-вероятно ще пусне сенегалецът Ибрахима Мбайе.

Според Tuttobolognaweb централната двойка бранители може да бъде съставена от Антов и другото ново попълнение Адама Сумаоро. Другата опция пред Михайлович би била да заложи на бразилеца Данило и Сумаоро в центъра на защитата.

Много вероятно е обаче Михайлович да даде почивка на бившия бранител на Удинезе Данило, който тази година навършва 37 години, а това ще отвори вратите към първия тим за Антов.