google новини лого Последвай ни
Добави коментар

С всяка изминала седмица ентусиазмът сред феновете на Арда се покачва, като привържениците на клуба от Кърджали усещат, че този сезон формацията на Николай Киров е в състояние да постигне нещо значимо.

Тимът от града в източните Родопи наистина впечатлява с продукции от висока класа, а след четири изиграни кръга от първенството в Първа лига не познава вкуса на поражението.

Нещо повече, Арда е сред най-резултатните отбори в елитния ешелон с 9 реализирани гола, като пред кърджалийци само полетелият високо Берое на Димитър Димитров – Херо и шампионът Лудогорец.

В петък съставът на Киров гостува на негостоприемния Ботев (Враца), но феновете вече започнаха с подготовката за пътуването до северозападния град.

Ръководството на Арда също призова любителите на футбола да подкрепят отбора, а фен-клубът не пропусна да добави станалия вече традиционен апел привържениците да бъдат облечени в традиционния за отбора син цвят.

Арда получи солидна подкрепа при предишните две гостувания, като особено емоционална беше визитата на националния стадион “Васил Левски”, където кърджалийци записаха престижна победа с 2:0 при гостуването на ЦСКА 1948.

Ето и обръщението на Арда:

“Фенове на Арда,  нашият отбор тази седмица гостува на Ботев Враца. Двубоят е на 11 септември от 18:45ч. Сборен пункт за желаещите да гледат на живо мача, е на паркинга пред “Арена Арда” в деня на мача в 11:30, а  тръгването е в 12.00ч.

От фен клуба предупреждават, че няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, както в автобусите, така и на стадиона. Също така с предимство са всички членове на фенклуба, както и предварително записаните.

От фенклуба приканват всички привърженици на Арда да са облечени в синьо, каквито са клубните цветове.