Официално: Аполон Лимасол привлече Илиан Илиев!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националът ни ще бъде закупен срещу сумата от 300 хиляди евро

Кипърската медия kerkida.net излезе с информация, че местният клуб Аполон Лимасол е приключил успешно сделката за Илиан Илиев-младши, а малко по-късно и официалната страница на клуба потвърди за сделката.

Според информацията, трансферът на 21-годишният ни национал ще донесе на Черно море сума около 300 хиляди евро.
Официално: Аполон Лимасол привлече Илиан Илиев! 1
Първоначално Аполон са предложили наем с опция за закупуване, но след подобрена оферта на 15-ти юли се е стигнало до сделката. Договорът на Илиев е до 2025 година.


Ето какво написаха от Аполон:

“Футболен клуб Аполон обявява, че е постигнал договорка с Черно море за придобиване на правата на българския национал Илиан Илиев. Договорът му е до май 2025 година.

Илиан е роден през август 1999-та и играе на позицията офанзивен халф. 21-годишният футболист започва кариерата си в Черно море през сезон 2016/17, като записва три мача. След това той е транфериран в португалския Академика, където прекарва две години. Той се завръща в Черно море през лятото на 2019-та и има до момента 49 мача и пет гола.

Футболистът е част от българския национален отбор.

Илиан Илиев се очаква да пристигне в Кипър в следващите дни, за да мине медицински прегледи и след това официално да подпише своя договор”.