В Левски правят нови тестове за COVID-19 в четвъртък
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Голяма част от футболисти­те на "сините" продължват с подготовката си при домашни условия

Голяма част от футболисти­те на Левски продължват с подготовката си при домашни условия, което се налага заради карантиниране. Цели 16 играчи от голямата група на „сините“ са с положителни тестове за COVID-19 и се готвят извън стадиона. Футболистите поддържат онлайн комуникация със спортно-техническото ръководство на тима и получават нови за­дания за тренировки. „Тема Спорт“ съобщава, че няма слу­чай на футболист, който да тре­нира навън в нарушение на изискванията на РЗИ.

Първоначално едва четирима дадоха положителни тестове, след това из­лязоха нови 7-8 позитивни. Последваха и игра­чи от националните гарниту­ри. Под карантина бяха сложени и слу­жители от администрацията, сред които и изпълнител­ният директор Павел Колев.

Очаква се най-късно в чет­въртък всички играчи и персоналът на клуба да се тестват наново и едва след резултатите ще стане ясно дали в Левски ще разполага с необходимия минимум от напълно здрави играчи, които да бъдат вписани в тимовия лист за мача с ЦСКА, който по програма е на 21 ноември (събота).