В Лутън осъзнаха, че Висшата лига е безпощадна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мислех, че се държим в мача след като изоставахме само с 0:1 на почивката и после с 1:2, но сами направихме грешки. Третият гол ни уби, а имахме възможности да изчистим топката. Това е показателно за безпощадния характер на Висшата лига"

Лутън Таун стартира историческия си първи сезон във Висшата лига със загуба, прекланяйки глава пред Брайтън с 1:4 в първия кръг, а наставникът Роб Едуардс коментира, че отборът е бил разтърсен.

“Мислех, че се държим в мача след като изоставахме само с 0:1 на почивката и после с 1:2, но сами направихме грешки. Третият гол ни уби, а имахме възможности да изчистим топката. Това е показателно за безпощадния характер на Висшата лига”, сподели Едуардс след първата им среща в английския елит от 31 години насам.

“През първото полувреме изглеждахме солидни и агресивни, където трябваше. Но после те надушиха кръв, а отборите на това ниво наистина са безпощадни. Заслужиха победата, но аз съм горд с играчите си, тъй като имаме и позитиви и ще ставаме по-добри”, допълни Роб Едуардс.

“Сами си причинихме проблеми. Има детайли, които обикновено не бъркаме. Трябва да се учим бързо”, завърши треньорът на новаците във Висшата лига.