Диего Коща подсили Ботафого по спешност
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският водещ реализатор на първенството Тикиньо Соареш контузи коляното си при нулевото реми на Ботафого срещу Крузейро през миналия уикенд и клубът бе принуден да му потърси заместник.

Ботафого обяви официално привличането на 34-годишния нападател Диего Коста със свободен трансфер.

Бившият играч на Челси и Атлетико Мадрид до вчера бе свободен агент, след като си тръгна от Уулвърхямптън през юни тази година и сложи подписа си под четиримесечен контракт с Ботафого, който е доминант в бразилската лига с 14 успеха от 18 срещи и е с цели 16 пункта предимство на челото във временното класиране.

Португалският водещ реализатор на първенството Тикиньо Соареш контузи коляното си при нулевото реми на Ботафого срещу Крузейро през миналия уикенд и лидерите в класирането се принудиха да му търсят заместник по спешност.

“Много съм щастлив. Благодаря и ще се видим скоро”, сподели Диего Коста в социалните мрежи.

“Ботафого продължава да гради качествен състав и ще разчита на опита на Диего Коста с договор до края на 2023 година. Диего ще пристигне в Рио де Жанейро в следващите дни и ще се присъедини към отбора, в който отново ще работи с треньор Бруно Лаге”, коментираха от бразилския клуб.