Шави определи групата на Барселона за гостуването на Хетафе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на "лос кулес" ще разчита на всяко едно от новите попълнения за тима – Иниго Мартинес, Илкай Гюндоган и Ориол Ромеу.

Ернандес е определил групата за първата среща на Барселона за новата кампания в испанското първенство. “Каталунците” започват защитата на титлата си с гостуване на Хетафе днес от 22:30ч. българско време.

Наставникът на “лос кулес” ще разчита на всяко едно от новите попълнения за тима – Иниго Мартинес, Илкай Гюндоган и Ориол Ромеу. Централните бранители Андреас Кристенсен и Роналд Араухо успяха да се възстановят навреме от травмите си и те също ще бъдат на разположение на .

Маркос Алонсо и Иняки Пеня останаха извън списъка на , защото все още не са получили картотеки, а след продажбите на Франк Кесие и Усман Дембеле това ще бъде възможно. Клеман Ленгле и Сержиньо Дест не попадат в плановете на и също не са извикани.

Левият бек Алехандро Балде ще играе с регистрация от втория отбор. Младите таланти Фермин, Ламин Ямал и Касадо ще са в Мадрид за мача с Хетафе.

Пълната група: Марк-Андре тер Стеген, Андер Астралага, Жул Кунде, Ерик Гарсия, Роналд Араухо, Андреас Кристенсен, Алехандро Балде, Сержи Роберто, Френки де Йонг, Илкай Гюндоган, Педри, Гави , Ориол Ромеу, Фермин, Касадо, Роберт Левандовски, Рафиня, Феран Торес, Ез Абде, Ансу Фати, Ламин Ямал