Втора лига започва със шест двубоя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шест сблъсъка ще дадат началото на петия кръг от Втора лига на България

Шест сблъсъка ще дадат началото на петия кръг от Втора лига на България, като някои от срещите предвещават сериозни битки във втория ешалон на родната футболна таблица. От 18:00 часа са четири мача – Дунав (Русе) ще приеме Янтра (Габрово) на Вили Вуцов, като и двата тима се движат близо до челото със седем точки. Русенци са на пето, а габровци на седмо място и са разделяни единствено от головата разлика.

Марица (Пловдив) е домакин на Черноморец (Бургас) и разположението им в таблицата е едно до друго, като пловдивчани са девети със шест точки, а акулите са на една позиция по-долу и с точка по-малко от днешните си съперници. Лидерите от Септември (София) излизат за пета поредна победа срещу коравите “шоколади” от Своге, които са в ярък контраст с представянето си от миналия сезон и имат само един успех от четирите си срещи до момента, заемайки предпоследното място в класирането.

Струмска слава (Радомир) ще играе със Спартак (Плевен), а там интригата ще е явна, защото и двата тима са в дъното на таблицата. Спартак (Варна) ще приеме новаците от Бдин (Видин), а в последна за днес среща Черноморец (Балчик) ще играе срещу Литекс (Ловеч).

Вижте какви са възможностите за залози за новия кръг от Втора лига в bet365 андроид и ios приложение.