В Мидтиланд не се притесняват от евентуална визита на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Треньорът на Мидтиланд, който е евентуален съперник на Лудогорец във втория предварителен кръг, Брайън Приске, заяви, че не е притес­нен от факта, че неговият отбор ще гостува във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

“Вълците”, както са известни Митдиланд, ще се изправят срещу победителя от двойката Будучност – Лудогорец във втория квалификационен кръг. Очаква­нията на треньора на тима на Божидар Краев са за мач срещу разградчани, които са доста по-класен отбор от Будучност.

“Започнахме подготовка, вярвам, че ще сме в добра форма, когато дойде мачът (б.р. – той ще е на 25 или 26 август). Събираме видеа с дву­боите на двата тима, ще гле­даме и сблъсъка помежду им. Жребият е такъв, какъвто е. Разполагаме с две седмици, за да бъ­дем на ниво, като ще изиграем и 1-2 контроли. През по­следната година сме много добри на чужд терен, та­ка че се надявам да запазим тази форма. Вярваме в себе си”, заяви Приске за официалния сайт на Мидтиланд

Спортният директор Свен Граверсен пък заяви, че се е надявал на по-лек жребий за втория квалификационен кръг.

Припомняме, че двубоят от първия предварителен кръг на Шампионската лига между отборите на Будучност и Лудогорец ще е на 19 август (сряда) при закрити врати. Седмица по-късно победителят ще се изправи срещу Мидтиланд.