В Румъния са отписали ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ФКСБ вече се смятат за абсолютни фаворити

Собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали се отнесе пренебрежително към родния тим ЦСКА 1948. Румънците победиха “червените” в първия двубой между двата тима, който се игра на стадиона в Бистрица преди няколко дни, с 1:0. Това изглежда е вдъхнало увереност на Бекали, който не смята, че ЦСКА 1948 вече има някакъв шанс да продължи в следващия кръг на квалификационната фаза за влизане в групите на Лигата на конференциите.

“Мисля, че вторият мач ще бъде лесен. Няма да използвам стандартните думи на другите, че всички мачове са трудни. Това е отбор, който не може да ни създава проблеми. Когато гостувахме, не играхме добре, но дори и тогава те не ни затрудниха по никакъв начин”, бяха думите на Бекали, които той използва в интервю за gsp.ro.

Реваншът между двата тима ще се играе само след няколко дни – на 3-ти август от 21:30 часа. Въпреки думите на Бекали обаче, футболистите на ЦСКА 1948 нямат никакво намерение да излизат с наведени глави готови за нова загуба. Те са силно мотивирани да се докажат в евротурнирите през този сезон и нямата никакво желание да отпадат толкова рано.

Тези настроения на играчите на “червените:, комбинирани с провокациите от страна на ФКСБ са чудесни предпоставки за едно истинско зрелище с неочакван край.