google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ФКСБ вече се смятат за абсолютни фаворити

Собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали се отнесе пренебрежително към родния тим ЦСКА 1948. Румънците победиха “червените” в първия двубой между двата тима, който се игра на стадиона в Бистрица преди няколко дни, с 1:0. Това изглежда е вдъхнало увереност на Бекали, който не смята, че ЦСКА 1948 вече има някакъв шанс да продължи в следващия кръг на квалификационната фаза за влизане в групите на Лигата на конференциите.

“Мисля, че вторият мач ще бъде лесен. Няма да използвам стандартните думи на другите, че всички мачове са трудни. Това е отбор, който не може да ни създава проблеми. Когато гостувахме, не играхме добре, но дори и тогава те не ни затрудниха по никакъв начин”, бяха думите на Бекали, които той използва в интервю за gsp.ro.

Реваншът между двата тима ще се играе само след няколко дни – на 3-ти август от 21:30 часа. Въпреки думите на Бекали обаче, футболистите на ЦСКА 1948 нямат никакво намерение да излизат с наведени глави готови за нова загуба. Те са силно мотивирани да се докажат в евротурнирите през този сезон и нямата никакво желание да отпадат толкова рано.

Тези настроения на играчите на “червените:, комбинирани с провокациите от страна на ФКСБ са чудесни предпоставки за едно истинско зрелище с неочакван край.