В самия край Царско село измъкна точка от високомерния Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кешеру изпусна дузпа при 1:1 в Разград

Царско село показа непримиримия си дух и успя да измъкне точка от шампиона Лудогорец в добавеното време на срещата от IX кръг в Разград.

Ихиньо Марин бе точен от дузпа за „орлите“ през първата част, а секунди преди последния съдийски сигнал на мача Лъчезар Балтанов шокира разградчани с изравнително попадение. Иначе преди това в мача Лудогорец получи правото да изпълни втора дузпа, която Кешеру не успя да реализира.

Очаквано двубоят започна с домакински натисл, който обаче не доведе до опасности пред вратата на гостите.

В 27-ата минута Иван Бандаловски не се ориентира добре при опит за изчистване, и вместо с глава, игра с топката с ръка, заради което реферът посочи бялата точка, а Ихиньо Марин бе безкомпромисен – 1:0.

Кирил Десподов направи своя дебют с екипа на разградчани в 60-ата минута, заменяйки Текпетей.

В 83-ата Десподов показа добра техника в наказателното поле на Царско село, а Ивайло Марков извърши нарушение срещу крилото, за което Лудогорец получи нова дузпа. Този път Кешеру би дузпата, но пресили и прати над вратата.

В добавеното време Марков центрира към наказателното поле, където Вердон не успя да се ориентира и подскокът му се оказа напразен, а Балтанов засече кълбото в мрежата. Буквално след подновяването на играта съдията даде и последния съдийски сигнал.