В Сърбия не се отказват: Стоянович е правилният човек
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Саудитският Ал Алхли отказва да пусне най-силно искания Владан Милойевич

В Сърбия все по-усилено започват да спрягат името на Славиша Стоянович като евентуален нов селекционер на националния тим на западната ни съседка.

Фаворитът на местната федерация бил Владан Милойевич, но сегашният му клуб – Ал Ахли (Саудитска арабия), категорично отказа да го пусне и дори отхвърлил възможност да се преговаря за неустойка.

“Владан продължава да работи за нас. Информациите за напускането му категорично не са верни“, заявиха от Ал Ахли.

След неуспеха с Милойевич, сръбските футболни шефове се насочили към няколко други варианта за наследник на Любиша Тумбакович, а новият старши треньор на Левски Стоянович изглеждал особено подходящ, тъй като бил най-евтиният вариант.

Друг бивш наставник на Левски – Славиша Йоканович, и водилият Партизан Саво Милошевич, също са в радара на сръбската федерация, но техните финансови изисквания са несравнимо по-високи.

След като Вlic вече постави Стоянович сред фаворитите за поста, друго местно издание – 24ur.com, също смята, че предводителят на Сините е “правилният човек за постигането на резултати”.

Нещо повече, от медията са се свързали със Славиша за коментар, но на този етап той не пожелал да коментира възможността да оглави националния тим.