В Тотнъм са убедени, че Хари Кейн ще остане и за следващия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Основен кандидат за подписа на нападателя се очертава да бъде Манчестър Юнайтед

Шефовете в Тотнъм са уверени, че ще успеят да задържат звездата си Хари Кейн и след края на сезона. 28-годишният нападател е отново ще е трансферна цел за голяма част от европейските грандове, като се очаква лондончани да получат доста оферти за него, но по информация на „Дейли Мейли“, ръководството на „шпорите“ е сигурно, че голаджията ще остане в тима.

Миналото лято Кейн бе близо до изходящ трансфер след сериозни усилия от страна на Манчестър Сити, но в крайна сметка президентът на Тотнъм Даниел Леви отказа да се раздели с голмайстора. Сега „гражданите“ отново ще бъдат сред кандидатите за подписа на Кейн, въпреки че се очаква основният фаворит да бъде Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ правят нов разочароващ сезон и се очаква да бъдат много активни това лято, а привличането на качествен нападател е приоритет за ръководството на „Олд Трафорд“.

Началото на този сезон не бе много успешно за Хари Кейн, който обаче постепенно се върна към добрата си форма и към момента има 22 гола и 9 асистенции в 44 мача. Изглежда острието се чувства все по-комфортно под ръководството на Антонио Конте и няма да е учудващо, ако вземе решение да остане в Тотнъм и за следващия сезон.

Приоритет на Сити това лято ще е сделката за Ерлинг Холанд, докато трансфер на Хари Кейн минава на втори план. В Юнайтед ще насочат основни усилия към взимането на Кейн, но ако не се стигне до сделка, „червените дяволи“ ще се пробват за Дарвин Нунес от Бенфика.

Снимка: Reuters