В Тръст “Синя България” са в неведение за новия собственик
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не знаем дали някой освен Наско Сираков знае кой е новият собственик", обявиха от Тръста

Момчил Лазаров и Иван Евстатиев от Тръст „Синя България” признаха, че не знаят името на новия собственик на Левски. Вчера мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков обяви, че клубът ще има нов собственик, като ще бъде финансово обезпечен и посочи грандиозни планове за бъдещето, в които влиза и изграждането на изцяло нов стадион.

Сираков не обяви името на новия силен човек на „Герена”, като за момента се знае единствено, че той е англичанин.

Пред БНТ Лазаров и Евстатиев говориха по темата, заявявайки, че те не са наясно кой е новият силен човек в Левски и никой от ръководството на клуба не е коментирал темата с тях.

„Посрещаме новината с надежда, че инвеститорът е сериозен и има насрещна проверка какво представлява този фонд и дали е достатъчно сериозен. С надежда, че нещата около подписването на договора ще се случат, тъй като това не е факт. По казуса със стадиона всички очакваме позитивна развръзка и се надяваме, че ще я получим”, споделиха те.

“Не знаем дали някой освен Наско Сираков знае кой е новият собственик. С ръководството на Тръста въпросът не е коментиран. Нямаме представа кой стои зад това определение “нов собственик или нов инвеститор”. Надяваме се, че всичко, което Наско Сираков каза, ще се реализира в параметрите, които той изложи. Радващото е, че той търси гаранции това да се случи”, добавиха още Тръста.