Валентич: Готови сме да се борим за този клуб и за тези фенове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненският треньор говори след успеха на неговия тим над "орлетата".

Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич беше в добро настроение след победата на “канарчетата” над Пирин Благоевград с 2:1.

Босненският специалист заяви, че вече вижда изграден истински отбор в Ботев Пловдив.

„Това, което ми хареса през първото полувреме, е че не им дадохме много шансове и на скорост, и владеейки топката. Водехме с 2:0. Ако някой ми бе казал, че ще водим с този резултат след първата част, щяхме да го приемем с удоволствие“, заяви Валентич.

„Все пак те вкараха. Когато играеш първи мач за сезона и поведеш с 2:0, но ти вкарат от нищото, е нормално да бъдеш стъписан. Но ми хареса отборът и през втората част. Имаме отбор. Готови сме да се борим за този клуб и за тези фенове. Трябва да се борим през първата част за всяка топка по игрището“, каза още треньорът на Ботев Пловдив.

„Като за първи мач през сезона, мисля, че се справихме много добре, а и Пирин се подобри през втората част, така че не бе лесно да им вземем топката“, допълни той.

„Имахме отбор днес, това е най-важното. Преди няколко дни споменах, че усещам, че работим добре като отбор“, завърши босненският специалист.