Валентич: След 2-3 години Ботев ще е един от най-добрите клубове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще бъде идеална среда за развитие на футболисти. Такова нещо не съм виждал и в Швеция", признава новият треньор на "жълто-черните"

Новият наставник на Ботев (Пд) Арзудин Валентич е впечатлен от базата на „канарчетата“, призна самият треньор след успеха със 7:0 над Гигант (Съединение) в контрола играна днес. “Имаме пет терена, фитнес зала, ресторант, хотел, спа център. След 2-3 години Ботев ще е един от най-добрите клубове в България. Ще бъде идеална среда за развитие на футболисти. Такова нещо не съм виждал и в Швеция”, заяви Валентич.

“Работил съм много с подобни футболисти. Харесват ми такива с профила на Айеш. Той има договор с Гьотеборг. Единият вариант е да го прекрати, а другият – да се разберем за трансфер. Мисля, че Айеш иска да дойде в Ботев. Имам нужда и от ляв бек, а Конате е от висока класа. Може би ще вземем и други от Швеция, но в момента фокусът е върху тези. Футболистите от шведското първенство са тактически дисциплинирани. Българските са много технични, но им липсват други качества”, заяви специалистът по повод евентуално привличане на Хосам Айеш и Конате.