Валентич: Загубихме с 1:3, но днес видях доста добри неща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Просто трябва да продължим да работим. Може би в следващия мач ще се справим по-добре", заяви треньорът на Ботев Пловдив

Наставникът на Ботев Пловдив – Азрудин Валентич, заяви след поражението от Черно море на “Тича”, че е видял добри неща от неговия тим. Специалистът сподели, че най-големият проблем на тима са индивидуалните неточности в защита.

“Имаше начин, по който искахме да играем. Трябваше да играем с четирима в средата на терена. Индивидуалните грешки повлияха днес. След 0:2, когато вкарахме попадение, имахме нашите възможности. Недоволен съм заради червения картон, защото ако го нямаше, можеше да отбележим попадение. От друга страна, играем срещу невероятен отбор с много добри играчи в офанзивен план”, заяви Валентич.

“През второто полувреме имахме възможности да покажем, че ще се борим за този клуб. Не искаме да загубим толкова мачове поред. Видях огромна дисциплина през второто полувреме, което ни доведе до това да създадем положения през второто полувреме. Това за мен е позитивно. За нас всеки един двубой е подготовка за следващия сезон. Знаем как точно искаме да играем и на кои позиции искаме да се подобрим.

“Трудно е, загубихме с 1:3, но днес видях доста добри неща. Просто трябва да продължим да работим. Може би в следващия мач ще се справим по-добре. Имахме тактическа дисциплина в отбрана, но днес просто се случиха индивидуалните неточности. В някои дни просто не се получава. Като отбор обаче не играем лошо. През второто полувреме например имахме две добри положения за гол с десетима души на терена. За да си печеливш тим, не е достатъчно 60-70 минути да си на висота, трябва през цялото време да си на топ ниво. Чисто индивидуалните неточности са ни най-големият проблем”, добави Валентич.

“Всеки знае, че това е голям мач за нас. Всеки мач носи три точки. Искам моят отбор да се подобрява след всяка една тренировка и да изиграем двубоя с увереност. Трябва да дадем всичко от себе си във всеки един мач”, заяви треньорът на Ботев по повод предстоящия мач с Левски.