google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Юношата на ЦСКА Валентин Антов даде интервю пред предаването „Код Спорт“ на ТВ+. Младият централен защитник, който дори дебютира на националния отбор, говори за постигнатия финал за Купата на България, представянето на отбора във efbet Лигата и как му се е отразила дългата пауза, причинена от коронавируса.

„Емоциите от достигането до финала да огромни, но това е само първата крачка. Основната ни цел е да спечелим трофея. Определено е по-сладко, че успяхме да си отмъстим на Ботев, след като ни отстраниха на същата фаза през миналата година. Искахме много да спечелим, раздадохме се на максимум, спазихме тактическите оказания и успяхме да си вкараме положенията“ – коментира Антов полуфиналния сблъсък от турнира за купата на страната.

„Нормално е да сме фаворити за финала. ЦСКА винаги е фаворит. Локомотив (Пловдив) е много сериозен отбор, добре научен, но ние имаме сили да спечелим и да зарадваме нашите фенове.“

На финал сме! 🔥🔥🔥 #КупаБългария

Posted by CSKA Sofia FC on Wednesday, June 24, 2020

„Имахме един труден период през сезона, когато загубихме доста точки, който не трябваше да губим. Направиха ни разлика, но мисля, че през последните месеци значително подобрихме нивото. Почнахме да печелим мачовете и ще се опитаме да поправим грешките си през следващата кампания“.

#FullTime #SlaviaVsCSKA

Posted by CSKA Sofia FC on Saturday, June 27, 2020

„Имахме добра подготовка, въпреки непредвидените обстоятелства. На терена показваме, че имаме сили да играем добре през всичките 90 минути. Мисля, че ще се правим със сливането на двата сезона. Имаме и доста играчи, а дойдоха и нови момчета, който ще ни позволят нужните ротации. Трудно бе да се подготвяме в домашни условия, но показваме, че сме се справили добре. Ситуацията бе неприятна, не само за спортистите, а и за всички хора, така че, нямаме право да се оплакваме.“