Вальо Антов с политически некоректно признание
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бранителят заяви, че само ако сме "много дисциплинирани" имаме шанс да затрудним "петлите"

Централният бранител на националния тим на България Валентин Антов призна без излишни словоблудства, че съперникът на Лъвовете в утрешната контрола – Франция, притежава значително по-висока класа.

Утре съставът на Ясен Петров гостува на “петлите” в Париж в проверка, която е последният тест за ансамбъла на Дидие Дешан преди започващото в петък европейско първенство.

“Със сигурност на тези футболисти, които са спечелили всичко, което може, не можем да отговорим на класата,” откровено сподели Антов. “Затова трябва да играем като отбор.”

В същото време бранителят на Болоня изрази увереност, че България има сили да затрудни максимално Карим Бензема и компания.

“Трябва да сме много дисциплинирани и всеки да знае къде и какво да прави,: допълни Антов. “Мисля, че можем да им дадем добър отпор и да ги затрудним максимално.“

Нашите вече изиграха две контролни срещи в последните няколко дни, като първо завършиха наравно – 1:1, със Словакия в Австрия, а след това отстъпиха с 0:1 на Русия.

Франция е в група F на Евро 2020 заедно с отборите на Унгария, Португалия, Франция, Германия, като мачовете в потока ще се играят в Мюнхен и  Будапеща.