Ван Дайк: Резултатът от мача с Ман Юнайтед е разочароващ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Те се радват на една точка, а ние сме разочаровани, защото взехме една точка", каза нидерландският бранител на Ливърпул

Отборът на Ливърпул не успя да спечели домакинството на Манчестър Юнайтед в неделя, въпреки че “червените” бяха сериозни фаворити за победата според букмейкърите. Дербито на “Анфийлд” не излъчи победител като мърсисайдци доминираха и имаха много повече положения, но не успяха да пратят топката в мрежата на Андре Онана.

Според централния бранител на “червените” Върджил ван Дайк, гостите от Ман Юнайтед са радостни на точката, докато в Ливърпул съжаляват, че са изпуснали победата. След това реми тимът на Юрген Клоп сдаде и първото място във Висшата лига.

„Ще продължим напред, но този резултат от двубоя беше разочароващ, защото бяхме по-добри във всички аспекти. Те се радват на една точка, а ние сме разочаровани, защото взехме една точка. Очевидно противникът не е в най-добрата ситуация, но ние трябваше да спечелим този мач“, каза нидерландският бранител след последния съдийски сигнал на дербито.

„Трябва да се поучим от определени ситуации и знам, че ще го направим. Миналата кампания нямахме добро усещане преди мача с Манчестър Юнайтед, но спечелихме този мач убедително, но сега е друг сезон и това не се брои”, добави футболистът на Ливърпул.