Варан с големи амбиции с Ман Юнайтед в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът смята, че "червените дяволи" имат потенциала да триумфират в най-престижния европейски клубен турнир.

Централният бранител на Манчестър Юнайтед – Рафаел Варан, говори на официална пресконференция преди сблъсъка от Шампионската лига срещу Галатасарай, който е утре и стартира от 22:00 часа.

Френският футболист е уверен, че “червените дяволи” имат силите да грабнат трофея от надпреварата през настоящата кампания.

“Мисля, че състезанието е свързано с детайлите. Трябва да бъдеш ефективен, за да го спечелиш, а през последните седмици можем да подобрим това, да бъдем по-добри пред вратата. Трябва да създаваме много положения, за да вкарваме голове и това е реалността на най-високото ниво, трябва да си ефективен, за да печелиш трофеи. Имаме качеството в състава, за да спечелим надпреварата, но трябва да се подобрим”, заяви Варан.

“Да, мисля, че е така (б.р. дали Манчестър Юнайтед може да спечели Шампионската лига), имаме качеството. Турнирът е труден, трябва да се съобразяваш с всеки детайл, но ние имаме отбор с качество, с добър манталитет. Трябва да направим някои подобрения, началото на сезона не беше такова, каквото очаквахме, но все още вярвам, че можем да се състезаваме с най-добрите отбори в света”, добави френският защитник.