Венци Стефанов: “Цецко веднага ще плонжира…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Славия не очаква Гриша Ганчев да промени решението си

Президентът на Славия Венци Стефанов не очаква Гриша Ганчев да промени решението си, с което обяви, че се отказва от собствеността на ЦСКА София.

В същото време силният човек на Белите прогнозира, че един от собствениците на Efbet Цветомир Найденов “ще плонжира”, независимо че с днешната дата най-влиятелният акционер на ЦСКА 1948 е персона нон-грата на “Българска армия”

Венци Стефанов: "Цецко веднага ще плонжира..." 1

Самият Найденов обаче на този етап не показва никакъв интерес към акциите, заявявайки че това всъщност са акции на Литекс…

“Така ще е, докато е пълно с дървени философи, които само се бъркат,” заяви Стефанов. “Те мислят, че всичко, което хвърчи, се яде.

“Дават акъл, а не знаят колко трудно се издържа футболен клуб – като журналистите, които ме питаха защо няма парно на стадиона и защо на морето има дупка.

“Явно на Гриша Ганчев му дойде до гуша. Човекът правеше всичко за ЦСКА. Той си държи на думата… Лошо! След Гришата ЦСКА трябва да търси нов човек, който да си дава собствените пари.

“Цецко веднага ще плонжира. И какво значи дали ще го приеме публиката?! Това са глупости – приемат, не приемат. Няма кой да дава пари бе!

“Кой дава пари за спорт, за здраве? Виждате какво е по улиците, докъде сме я докарали – децата вместо да спортуват, им предлагат дрога.

“При нас демокрацията се превърна в анархия! Българинът разбира само от тоягата. Дано се разкандардиса Гришата, ама доколкото го познавам, каже ли нещо…”