google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Драганов да няма кокоша слепота?! Бабуните ли му попречиха да види еленския скок на Десподов във вратарското поле?", пита Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов все още е бесен за отсъжданията на реферите по време на двубоя между най-стария столичен клуб и Лудогорец, в който “орлите” спечелиха с 2:1 с гол в края на Десподов. След яростната си атака срещу Драганов и Касай, днес босът на “белите” заяви пред колегите от Sportal, че категорично е имало нарушение на нападателя на “орлите” срещу вратаря Светльо Вуцов при победния гол на шампионите.

“Казвал съм и на заместника на Касай, и на Борислав Михайлов, че не искам Драганов да свири двубои на Славия. Защо точно него назначиха на срещата с Лудогорец? Ние нямаме победа успех Драганов, а Лудогорец няма загуба. Знам много добре кой направи Драганов международен съдия и поради каква причина го направиха. Защо когато си даваме парите за развитието на българския футбол и търсим феърплей, получаваме това нещо?”, каза Стефанов.

“Чета за някакви бабуни по игрището, за осветлението на стадиона… Драганов да няма кокоша слепота?! Боже, боже… Бабуните ли му попречиха да види еленския скок на Десподов във вратарското поле? Категорично има фаул на Десподов срещу Вуцов. Съдиите не знаят ли, че във вратарското поле срещу вратар не се хвърля така? Вижте на световното как отсъждат съдиите при такива ситуации и как се свири у нас. Докога?! Кой ще ми отговори”, зададе въпросите си босът на Славия.