Венци Стефанов: “Личеше си класата на Славия”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Белите против отлагането на мачове в първенството заради европейските клубни турнири

Президентът на Славия Венци Стефанов не скри задоволството си след спечелената победа с 3:0 над Хебър в мач, след който най-старият столичен тим се изкачи в челната шестица на временното класиране.

“Доволен съм, противникът не беше някаква екстракласа, играха коректно, чисто,” заяви босът на Белите. “Класата на Славия си личеше. Те нямаха удар. Имахме поне 10 положения.

“Не е хубаво да има отлагания на мачове. Утре и на нас, и на тях ще ни се наложи да играем през три дни. Няма да е от полза нито на нас, нито на Левски. Както се вижда, като не ти върви, отпадаш.

“Радвам се, че Бакеро, Кристиян Стоянов и другите момчета навлизат в ритъм. Бъдещето е пред младите. Много скоро ще имате удоволствието да се радвате на добрите им игри, дай Боже и в националния отбор.

“От Славия винаги става по-нагоре. Мартин Георгиев ще играе голям футбол. Той е болен славист. Плачеше на всяка загуба. Когато го изгониха несправедливо срещу онова по-черничкото момче, плачеше в съблекалнята.

“По-обнадежден съм за Кръстаич, защото българските треньори идваха с голямата кошница, но им се качваха по главите и им се месеха в съставите, това струваше много. Дано този човек има по-здрави панталони.”