Венци Стефанов: Срещнах се с Бербатов – той няма никакъв план!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато трябваше да помогне на България, той не го направи", каза Стефанов за легендарния нападател

Президентът на Славия Венци Стефанов направи разкритие пред Gong, че е имал среща с Димитър Бербатов, който е кандидат за президент на БФС. Стефанов реагира остро на изявлението на бившия играч на Манчестър Юнайтед, който призова за оставките на ръководството на Футболната ни централа след загубите от Черна гора и Унгария.

“Бербатов да не иска нищо, а да погледне себе си. Когато трябваше да помогне на България, той не го направи. Тогава остави националния отбор и се скри в Англия, че е по-лесно. Сега се сетил да помага. И как точно ще го направи? Да, имах среща с него . Казах му, че нямат един работен ден след като са приключили с футбола, а искат да стават ръководители”, заяви Стефанов за Gong.

“Казах му да започнат от по-долно стъпало – треньори, спортни директори и чак след това, ако покажат качества, да мислят за нещо повече. Искал да става президент? Президенти много…Какъв план ми е споделил? Каза, че щял да намери спонсори – хора, които дават пари. Тези приказки съм ги слушал. Това слънце грее, но не топли. Никакъв план нямат!”, продължи босът на Славия.

В заключение Стефанов даде за пример Унгария за развитието на футбола, като държавата е инвестирала много пари и това е в основата на техния възход.