Добави коментар
Кокала съсипа наставника на Сините заради примиренческото му изказване

Емил Велев – последният наставник, спечелил шампионската титла с Левски, атакува яростно начина на изказване на сегашния старши треньор на Сините Славиша Стоянович.

Кокала каза, че се чувства обиден от коментара на предводителя на Левски, в който той обяви, че отборът „ще събира точка по точка“.

„Винаги трябва да се казва истината, дори и да не ни е приятно,“ коментира Велев, който само преди няколко дни отказа оферта да оглави втородивизионния Нефтохимик.

„Иначе следват други въпроси, които остават без отговор. Не мисля, че в момента Левски играе много атрактивен футбол.

„Може би новите футболисти, които са привлечени, още не са се сработили, не знам и колко време ще им отнеме този процес. Но е факт, че в момента Левски не играе нито привлекателен, нито печеливш футбол.

„И лично за мен е обидно треньор на Левски да казва, че ще събираме точка по точка. Левски е закърмен да бъде победител!

„Какво значат думите на Славиша Стоянович „точка по точка“?! Това е позор за мен! Това не може да го казва треньор на Левски.

„Левски винаги трябва да се стреми към победа, да играе атакуващо, да вкарва голове. Това е водещото при Левски, не друго…“

Добави коментар
Гласувай: