Вили Кабайеро става помощник-треньор в Лестър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Благодарим на Кабайеро за работата му в клуба. Вратарят се присъединява към Лестър като помощник треньор след края на договора му“

От Лестър информираха, че Вили Кабайеро ще бъде техен помощник треньор на Енцо Мареска. Клубът от Чемпиъншип се е спрял на бившия вратар на Манчестър Сити и Челси и това ще бъде старт на треньорската му кариера, след прекарани година и половина в Саътхямптън.

41-годишният бивш национал на Аржентина защитаваше цветовете на актуалния европейски шампион в продължение на три години след 2014-а, преди да стане част от Челси, където изкара четири сезона до 2021-а.

„Благодарим на Кабайеро за работата му в клуба. Вратарят се присъединява към Лестър като помощник треньор след края на договора му“, направиха потвърждение на информацията от Саутхямптън в профилите си в социалните си мрежи.

Енцо Мареска пък се оттегли от екипа на Хосеп Гуардиола в Манчестър Сити, за да сложи подписа си под контракт за три години оглавявайки шампионите във английската Висша лига за 2016-та година Лестър, който ще стартират кампанията във втора дивизия с домакинство на Ковънтри на 6 август.