Владимир Кличко посъветвал Джошуа за мача с Кубрат Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Приех съвета му със скептицизъм, тъй като Пулев сега е коренно различен боксьор"

Антъни Джошуа сподели преди срещата с Кубрат Пулев за световните титли в тежка категория на WBA, WBO, IBF и IBO, че е получил ценни съвети от именития Владимир Кличко. Британецът обаче няма да се вслуша особено в тях, тъй като в момента българинът е коренно различен боксьор от времето, когато се срещна на ринга с Кличко.

“Кличко има свое мнение за Кубрат Пулев. Мачът срещу него ще е различен от този на Кличко с българския боксьор, както и от моето съперничество с Владимир”, заяви Антъни Джошуа.

“Кличко ми даде съвет как да се справя с Пулев, но аз го приех със скептицизъм, тъй като сега Пулев е коренно различен боксьор от периода, когато излезе на ринга срещу украинеца”, добави Джошуа.

Припомняме, че през 2014 година Кубрат се боксира за световната титла в тежка категория срещу Владимир Кличко, като украинецът спечели с нокаут в петия рунд.

Владимир Кличко винаги се е изказвал ласкаво за Ей Джей, който през 2017 година го победи на стадион “Уембли” пред рекордните 90 000 зрители в мега спектакъл. Няколко месеца по-късно украинецът се отказа от професионалния бокс.