Владо Николов: “Тези момчета направиха огромна крачка!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившата звезда окачестви второто място на световното първенство в Иран като "грандиозен успех"

Бившият ас на българския национален отбор по волейбол Владо Николов отдаде заслуженото на тима на Мартин Стоев, който днес извоюва сребърните медали на световния шампионат за юноши.

“Българският национален отбор по волейбол спечели сребърните медали на Световното първенство за младежи до 19 години. Това е един грандиозен успех за колективен спорт!,” написа Николов.

“Те ще запомнят всеки един мач от този шампионат, защото навсякъде бяха главни действащи лица. Няма нищо срамно да не спечелиш някоя битка, важното е да излезеш с гордо вдигната глава. И тази моя любима българска дума “манталитет” вече трябва да има различно тълкувание у нас- особено от тези, които се интересуват от волейбол.

“Момчетата са здраво стъпили на земята, осъзнават къде се намират и върху какво трябва да работят, за да се изкачат още по-високо! Лични благодарности към всички, които се вълнуваха с тях и приемат техния успех за наистина нещо голямо. Защото те наистина направиха една ОГРОМНА крачка напред не само за тях като отделни състезатели, но и за бъдещето на БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ!“