Върба:”ЦСКА е основният ни конкурент, подмладяването ще е сложно”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Чешкият наставник на Лудогорец Павел Върба обяви, че ЦСКА София ще бъде основният конкурент на неговия тим в борбата за шампионската титла в Първа лига през следващия сезон.

“ЦСКА направи доста трансфери и това ни подсказва, че ще ни е основен конкурент,” коментира специалистът. “Ние обаче си следваме целите и няма как да не се борим за първото място. Всички трябва да се съобразяват с нас.”

Върба потвърди, че целите на разградчани са 10-а шампионска титла и влизане в групите на Шампионската лига, но в същото време даде да се разбере, че с охота би позабавил обявеното от клубните босове подмладяване в състава.

“Плановете са като всяка година в Лудогорец – да станем шампиони и да влезем в групите на европейските турнири,” каза чехът.

“Има някои изходящи и входящи трансфери. Може би ще има и нови попълнения. Надявам се новите футболисти, които привлечем да вдигнат класата и да бъдем по-силни от миналата година.

“Лудогорец винаги се бори за шампион и има големи амбиции затова и ситуацията на младите футболисти винаги е малко по-сложна. Някои от тях ще получат своя шанс.

“Някои играчи си тръгнаха, други ще привлечем. Нямаме достатъчно време, тъй че главно ще изхождаме от мачовете, които изиграхме у дома и ще разчитаме на нашия стил на игра.

“Кешеру и Икоко са вече възстановени. Дойдоха и двама нови играчи. Всеки ще се бори за своето място – както играчите, така и треньорите. На никого не е гарантирано мястото.”