Winbet: Черно море ще спре полета на Пирин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очакванията са отличната серия на "орлетата" да приключи във Варна

Днес в 15:00 часа Черно море посреща Пирин (Благоевград) в среща от 22-ия кръг на efbet Лига. Двата тима са в подем, като това се отнася в особено голяма степен за “орлетата”, които пристигат на “Тича” след добрите си резултати напоследък.

“Моряците” обаче имат своите сериозни амбиции в първенството и трите точки са единственото, което ги устройва от този мач. След като започнаха пролетния дял със загуба от Лудогорец (1:2), възпитаниците на Илиан Илиев бързо се взеха в ръце и отнесоха с 3:0 Локомотив (София).

Пирин впечатлява с представянето си в последните си мачове и борбата им за оцеляване вече е в ход. Страхотната форма на благоевградчани започна още през есента, когато тимът първо направи 1:1 с ЦСКА , а след това разби Лудогорец с 5:3 в Разград. След Нова година Пирин добави още две шест точки в актива си – срещу Локо (Сф) (2:1) и срещу Арда (1:0).

Въпреки отличната си форма, Winbet не дава големи шансове на Пирин за успех във Варна, слагайки коефициент за тяхна победа от 6.50. Черно море е изявеният фаворит с 1.54.