WINBET дава леко предимство на Берое срещу Крумовград
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Четвъртият кръг на efbet Лига завършва с интересен двубой под Аязмото

Берое преследва трета победа от началото на сезона в Първа лига. Тази вечер заралии посрещат Крумовград от 21:15 ч. в последен двубой от четвъртия кръг на родното първенство. Родният букмейкър WINBET дава леко предимство на заралии. Актуалните winbet коефициенти за мача към тази сутрин наклнят везните в полза на старозагорци. Знак 1 в срещата е оценен на 2.59, докато ставката за победа на гостуващия тим е 2.85.

Тимът на Берое има две победи и едно поражение в трите си мача през сезона до момента. Тимът на Густаво Араголаса може да спечели доста позиции в класирането, ако надвие новака Крумовград у дома. В първия си мач под Аязмото за новия сезон, Берое спечели с 1:0 над Арда, като Вини Трибуле вкара единствения гол в мача. Нападателят е отбелязал и трите попадения за Берое през сезона и ще бъде основната заплаха за защитата на Крумовград в понеделник вечер. В миналия кръг старозагорци бяха победени с 1:0 от Хебър в Пазарджик, така че сега ще се опитат да се върнат на верния път.

Съставът на Крумовград е с 3 точки на 12-ото място в таблицата. Отборът записа 1 успех и 2 загуби през сезона, като остави добри впечатления. След гръмката победа с 3:1 над Лудогорец, възпитаниците на Неманя Миланович загубиха с 0:1 от ЦСКА в столицата, след което дойде и поражението от Черно море с 1:3. Крумовград ще се опита да се противопостави на Берое, а и има опитни играчи в състава, така че може да се противопостави на коефициентите на Winbet и да вземе нещо от визитата си в Стара Загора.