WINBET дава предимство на Франция срещу Нидерландия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Петлите" излизат за шеста поредна победа в квалификациите за Евро 2024

Франция е във водеща позиция в група B от квалификациите за Евро 2024, като взе максимум 15 точки от пет мача и може да затвърди позицията си на върха с победа над Нидерландия. Мачът е тази вечер от 21:45 ч. и се очаква с голям интерес, като “лалетата” делят второто място в групата с Гърция. Букмейкърът WINBET има атрактивни коефициенти за Нидерландия – Франция. Фаворитът за победата в срещата е световният шампион от 2018 г. Ставката за победа на Франция е 2.27, докато успех на Ниделрнадия е оценен с 3.14 коеф.

“Петлите” спечелиха категорично с 4:0 над нидерландците на Стад дьо Франс в първата среща през март и надградиха това с още четири победи на нула. Това означава, че вицешампионите на Световното 2022 са вкарали 11 гола и не са допуснали нито един, нещо, което може да създаде проблеми за съперника, който е измъчван от контузии. Треньорът на Нидерландия Роналд Куман е без редица ключови играчи, включително Френки де Йонг, Матайс де Лихт, Мемфис Депай, Коди Гакпо и Свен Ботман.

Отсъствията на звездата на Атлетико Мадрид Депай и Гакпо от Ливърпул са особено значими и означават, че на “лалетата” им липсва мощ в атака. Франция обяви силен отбор за предстоящите мачове и ще хвърли всички сили за победата на нидерландска земя. Залагащите на точен резултат в Winbet може да изберат Франция да запази седма суха мрежа в последните си девет международни мача и да победи с 2:0. Това беше резултатът в последната им квалификация за Евро 2024 срещу Република Ирландия, спечелена комфортно в Париж.