WINBET очаква победа с разлика за Англия срещу Малта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трите лъва" са абсолютни фаворити за победата срещу малтийците

Англия ще се надява да продължи силното начало на квалификациите за Евро 2024, когато се изправи срещу Малта на стадион “Та’Кали” в петък вечер. “Трите лъва” влизат в двубоя на малтийска земя като тотални фаворити за спечелването на трите точки. В сайта на winbet bg виждаме, че коефициентът за победа на гостите е нищожен. Англия е с 1.04 коеф. да спечели срещата, а хендикап -1.5 в тяхна полза е 1.16 коеф. Това означава, че очакванията на WINBET са англичаните да спечелят срещата с разлика.

Малта е аутсайдерът в групата, така че едва ли е изненадващо, че загубиха първите си два мача от група C, допускайки два пъти във всеки двубой. Но те се върнаха към победите този месец, побеждавайки Люксембург с 1:0 в приятелски мач миналата седмица. От друга страна, Англия е големият фаворит за първото място в група С, след като победи Италия в Неапол през март. Трите лъва загубиха само един от последните си осем мача във всички турнири. И след катастрофална кампания в Лигата на нациите на УЕФА, те ще бъдат нетърпеливи да си гарантират мястото на Евро 2024 без никакви проблеми.

Англия спечели 19 от последните си 20 квалификационни мача за европейски финали и надали ще допусне грешна стъпка  в петък. Малта и Англия са се сблъсквали пет пъти досега, като “Трите лъва” печелят всеки мач. Последният двубой дойде през септември 2017 г., като Англия победи с 4-0. Подобен резултат няма да бъде изненада в предстоящия двубой на стадион “Та’Кали”.