WinBet предлага четири мача от Висшата лига на Беларус в неделя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Онлайн букмейкърът WinBet предлага залози на топ коефициенти за мачовете в неделя от 7-ия кръг в беларуската Висша лига. На всичките 4 мача от беларуското първенство днес може да правите залози в Win Bet online като за всеки мач има богата гама от опции за залагане.

Отборите на Белшина Бобруйск и Рух Брест откриват неделния маратон с мачове от Беларус, като срещата между двата тима е от 14:00 ч. наше време. Уин Бет дава предимство на гостите като коефициентът за техен успех е 1.62. Равенството е оценено на 4.00, докато ставката за успех на Белшина е 5.00. Тимът на Рух Брест започна доста по-добре сезона и се намира на 8-ото място с актив от 9 точки след 2 победи, 3 равенства и 2 загуби в първите шест кръга. В миналия кръг Рух Брест направи реми 1:1 у дома срещу Городея и регистрира четвърти пореден мач без загуба. Сега тимът от Брест се изправя срещу последния в класирането Белшина, който има само 2 точки, така че с право гостите са фаворити за победата.

Ако днес си направите регистрация в букмейкъра WinBet, за залози на двубоите от беларуската Висша лига може да използвате УинБет оферта нов клиент, която ви дава повече средства за залагане при първи депозит.

В 16:00 ч. един срещу друг се изправят Витебск и Славия Мозир като тук коефициентите за успех на двата тима са почти изравнени. WinBet предлага 2.45 коеф. за краен изход 1, докато знак Х е оценен на 3.00, а победа за Славия – 3.05. Двата отбора са разделени от 3 точки в класирането като домакините са с 10 пункта на 7-ото място, докато Славия Мозир е на 13-ата позиция с 7 точки. Гостите са в лоша форма, след като загубиха последните си два мача и е по-вероятно Витебск да се поздрави с успеха в неделния следобед.

Грандът на беларуския футбол – БАТЕ Борисов, посреща Неман Гродно от 18:00 ч. УинБет предлага топ коефициент от 1.47 за успех на БАТЕ, който спечели последните си 10 мача в първенството срещу Неман Гродно. Домакините са на 5-ото място в класирането с актив от 10 точки. Те стартираха слабо сезона, но сега имат 3 победи в изминалите 4 кръга и ще преследват трите точки, за да се доближат на 3 пункта до лидера ФК Слуцк, който вече има 16 точки в актива си.

Отборите на Шахтьор Солигоркс и Ислоч ще изиграят последния мач от беларуската Висша лига в неделя. Срещата е с начален час 20:00 като домакините са фаворити за успеха с 1.66 коефициент. Ислоч е доста по-напред в класирането като заема 3-то място с актив от 12 пункта – с 4 повече от предстоящия си съперник. Победа за гостите е оценена на 5.00 коеф. от УинБет и ако смятате тази опция за атрактивна, може да опитате залог за знак 2. Тимът на Ислоч е спечелил 4 от своите 6 мача в лиата, като в изминалите си 4 двубоя отбеляза поне по 2 попадения, така че може да се очакват голове от гостите при визитата им в Солигорск. Домакините пък са в серия от 2 поредни победи като на два пъти в последната седмица надиграха шампиона Динамо Брест – с 4:2 за Купата и с 2:0 за първенството, така че и тяхната форма е добра, поради което би трябвало да се получи много оспорван мач.