Winbet с прогноза за финалът на Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очаква се нискорезултатен мач, смята букмекърът

Месецът на финалите в Winbet продължава с първият от двата финални мача преди Европейското – финалите на Лига Европа.

Тази година Гданск ще бъде домакин на двубоя. Юнайтед вече имат един трофей във витрината си, когато го спечелиха през 2017-та, а миналата година пък отпаднаха от бъдещият победител Севиля.

Испания е рекордьор по спечелени купи в турнира, така че не сме изненадани, че именно Виляреал достигнаха до тук. За отбора на Унай Емери не е само шанс за първо европейско отличие, но и билет за завърщане в Шампионската лига.

За финала на втория по важност турнир Winbet е подготвил специална оферта. Ако заложите на живо на минимална стойност 20 лева и с коефициент поне 1.30 можете да получите 20лв. бонус, които можете да използвате за последващи залози. Те ще бъдат изплатени до 24 часа.

Манчестър Юнайтед се включиха в надпреварата след като останаха трети в Шампионската лига. Но за сметка на това се справиха добре и записаха 5 победи и само една загуба в рамките на 8 мача.

Виляреал пък достигна до Полша по труден път, но за сметка на това бяха много убедителни. Те записаха 12 победи по пътя към финала и завъшиха наравно само два пъти.

Двата отбора имат различна мотивация за предстоящите мачове. Юнайтед най-после спечелиха в шампионата, след като победиха Уулвърхямптън с 2:1. Виляреал пък водеха над Реал Мадрид, но последните 3 минути бяха пагубни. Така Виляреал отново ще бъде в Лига Европа, освен ако не спечели финала в сряда.

Макар жълтата подводница да са по-мотивирани в мача, фаворит остават червените дяволи. Коефициентът за тяхната победа е 1.84. Юнайтед превъзхождат по всеки компонент испанският тим, но за сметка на това Унай Емери е скритият им коз. В мача срещу Реал Мадрид в събота, Виляреал перфектно изпълниха указанията на треньора. Именно заради тази тактика, от winbet смятат, че напук на тенденцията през последните години, тук ще имаме нискорезултатен мач.

Winbet предлага 1.75 коефициент за Под 2.5 гола, и 2.43 за Под 2 гола общо.

Финалите през последните години също така бяха решени изцяло в рамките на редовното време. Ако смятате, че тази година това ще се промени, то можете да изберете продълженията, които се котират при коефициент 3.50. Да се стигне до дузпи пък се оценява на 5.50.

Всички нови играчи в платформата на букмейкъра могат да се възползват от начален бонус за спорт в размер на 200% до 200лв. Опитайте и вие!